DOBRO NAM DOŠLI !

 

 

Čim ste se odlučili otvoriti ovaj dio, znači o nama ne znate ništa ili želite saznati nešto više. E, pa koja god da je istina, drago nam je da ste tu! 

 

Ovo je inače dio koji je većini poprilično dosadan, sadrži nekakve godine, brojke, govori kako je firma genijalna, kako je najbolja i tome slično. Mogli bismo i mi tako (jer imamo sve te kvalitete), ali priznajemo, čemu pisati sve to kad je nama prvima dosadno iščitavati hrpu takvih informacija.

 

Ipak, da opravdamo ovu "rubriku", spomenuti ćemo kako smo osnovani iste godine kad je i papa Franjo preuzeo vatikanski križ, kad je britanska kraljevska obitelj dobila još jednog princa, i kad je Mandžukić postao prvi Hrvat koji je dao gol u finalu Lige prvaka.

 

Da, sve to i mnogo više dogodilo se u 2013. godini.

 

"Dogodili " smo se i mi - Zalagaonica Zagreb. Mjesto gdje možete založiti svoje predmete, prodati ih ili kupiti nešto iz naše bogate ponude. Možete doći i neobavezno u razgledavanje (ne grizemo) jer  postali smo pravi mali muzej. Ako ne volite šetnje i razgledavanje, isto to možete učiniti i digitalnim putem - posjetom naše web ili Facebook stranice koju ovako usput rečeno prati 24 tisuće ljudi.

Biti će nam drago ako i Vi postanete jedan od naših pratitelja (#nismosekta#) ili posjetitelja!

 

Vidimo se!

 


Naše stručnosti su antikviteti, porculan, posuđe od porculana, figurice, kristal, brončane figure, umjetnine, umjetničke slike, ulje na platnu, akvarel, crteži , grafike, ulje na staklu, brončani kipovi, skulpture, gipsani kipovi, knjige, stripovi, časopisi, plakati, posteri, filatelija, poštanske markice, pisma, dopisnice, razglednice, stari dokumenti, fotografije, numizmatika, kovanice, papirnate novčanice, srebrnjaci, militarija, ordeni, medalje, plakete, značke, igračke, pisaći pribor, nalivpera, kemijske olovke, nosači zvukova ( LP ploče, CD- i ), muzički instrumenti, stari alati, satovi, nakit, filigran, zlato i srebro... pa do najnovije tehnike i elektronike kao što su mobiteli, laptopi, tableti, TV i Hi- Fi oprema, igrače konzole, video igre, novi alati.

 

 

Danas, više od 4 godine nakon svog osnutka, Zalagaonica Zagreb nastavlja uspješan rast prodaje, naravno i poslovanja.

Razvoj međunarodnih kontakata u fokusu je naše aktivnosti kako bi mogli uzeti u obzir što veći izbor Vaših vrijednosti prilikom poslovanja sa Vama.

Naš prioritet u poslovanju su zadovoljstvo i povjerenje naših klijenata.

 

Stoga posjetite Zalagaonicu Zagreb u novouređenom prostoru koja se nalazi u Prečkom i obavite sve na jednom mjestu, jer najbolja zalagaonica je ona koja nudi najbolju uslugu.