ZALOG

Novca uvijek nedostaje i uvijek će tako biti. Nažalost. Kad vam krajem, početkom ili svakog dana u mjesecu "zaškripi" jedno od rješenja može biti zalog.Kako ostvariti zalog?

Zalog odobravamo na temelju neke vaše vrijednosti koju ćete ponijeti sa sobom. To može biti umjetnička slika, mobitel, laptop, tablet, Playstation, TV... (sa računom i garancijom), vrijedni sat, zlato, nalivpero, bicikl i sl.

Iznos na koji procijenimo vaš predmet je iznos zaloga umanjen za postotak rezervacije za ponovnu kupnju. Prilikom odobravanja zaloga potpisuje se ugovor na rok od 10, 20 ili 30 dana. Ukoliko niste u mogućnosti otkupiti predmet u tom roku, zalog uvijek možete produljiti ponovnim plaćanjem rezervacije. Za ostvarivanje zaloga morate biti punoljetni i sa sobom imati važeći osobni dokument (osobnu iskaznicu ili putovnicu).OTKUP

ODMAH PLAĆAMO GOTOVINOM !

 

OTKUP PO NAJBOLJIM CIJENAMA

Naši interesi za otkupom su antikviteti, porculan, posuđe od porculana, figurice, kristal, brončane figure, umjetnine, umjetničke slike, ulje na platnu, akvarel, crteži , grafike, ulje na staklu, brončani kipovi, skulpture, gipsani kipovi, knjige, stripovi, časopisi, plakati, posteri, filatelija, poštanske markice, pisma, dopisnice, razglednice, stari dokumenti, fotografije, numizmatika, kovanice, papirnate novčanice, srebrnjaci, militarija, ordeni, medalje, plakete, značke, igračke, pisaći pribor, nalivpera, kemijske olovke, nosači zvukova ( LP ploče, CD- i ), muzički instrumenti, stari alati, satovi, nakit, filigran, zlato i srebro... pa do najnovije tehnike i elektronike kao što su mobiteli, laptopi, tableti, TV i Hi- Fi oprema, igrače konzole, video igre, novi alati.

Otkup vršimo samo nakon što procjena pokaže da se radi o tržišno isplativom otkupu.


PRAVILA PRIVATNOSTI

Zalog Zagreb d.o.o. Slavenskog 1 Zagreb (dalje u tekstu Zalagaonica) sa osobitom pozornošću čuva svaki podatak koji se smatra poslovnom tajnom, te ga neće priopćiti trećim osobama ili omogućiti trećim osobama da ga koriste. Navedena obveza čuvanja poslovne tajne odnosi se na sve zaposlenike Zalagaonice Zagreb, članove tijela Zalagaonice Zagreb, te na druge osobe koje zbog naravi poslova koje obavljaju sa Zalagaonicom Zagreb ili za Zalagaonicu Zagreb imaju pristup povjerljivim podacima.Obveza čuvanja poslovne tajne postoji za vrijeme rada i nakon prestanka rada pojedine osobe u Zalagaonici, odnosno nakon prestanka svojstva djelatnika ili članstva u tijelima Zalagaonice, kao i nakon prestanka ugovornog odnosa o obavljanju poslova za Zalagaonicu Zagreb. Nama je na prvom mjestu poštivanje Vaše privatnosti. Vaši podaci smatraju se našom poslovnom tajnom. Informacije koje ste podijelili s nama ili ih upišemo prilikom zaloga, otkupa ili prodaje ni u kojem trenutku ne otkrivamo drugoj osobi , klijentu ili nekoj trećoj strani, niti ne objavljujemo vaše osobne podatke javno. Podaci koji se smatraju poslovnom tajnom ne smiju se priopćavati niti činiti dostupnim neovlaštenim osobama, ako posebnim zakonom nije što drugo određeno.Poslovnu tajnu dužni su čuvati svi zaposlenici Zalagaonice Zagreb koji na bilo koji način saznaju za podatak koji se smatra poslovnom tajnom.Osobni podaci moraju biti bitni za postizanje utvrđene svrhe i ne smiju se prikupljati u većem opsegu nego što je to nužno da bi se postigla utvrđena svrha.


PRODAJA

VELIKI IZBOR STVARI Treba vam novi laptop, mobitel, gitara, sat ili umjetnička slika? Kod nas sve to možete pronaći i do 70% jeftinije nego u ostalim dućanima. Dođite i bez obveze razgledajte naš zanimljivi asortiman


OTKUP SATOVA

ODMAH PLAĆAMO GOTOVINOM !

 

Otkupljujemo satove svih vrsta: ručne, džepne, stolne, zidne, kaminske, vekerice, samostojeće, stare, nove, skupe, jeftine.

Da bi otkupili satove trebate biti punoljetni i imati osobnu iskaznicu.

Otkup satova vršimo samo nakon što procjena pokaže da se radi o tržišno isplativom otkupu sata.

 

Satovi koji imaju kutiju i papire uvijek vrijede više!


NAČINI PLAĆANJA U TRGOVINI

Vrste plaćanja:

Gotovina - Novčanice

Kartice - Jednokratno

PayPal, Erste, Pbz, Zaba, OTP Banka

Zalog Zagreb d.o.o.

J. Slavenskog 1.

Zagreb